ייעוץ והקמת מסעדות

LTD מעמידה לרשותכם צוות מקצועי המלווה את פתיחת המסעדות,
בתי הקפה והברים בשלבים השונים,
החל מבניית קונספט ויישום הקונספט עד להרצה ולפתיחת הדלתות.

תהליך ההקמה נעשה באמצעות ליווי ואימון אישי
תוך הכשרת צוותי השירות השונים.

 

שלב התכנון: טרום הקמה
ניהול פרויקטים ברמת Turn – Key
בדיקת היתכנות של קונספט וכדאיות כלכלית
גיבוש תרבות המסעדה, זהות ייחודית
בניית קונספט מזון ומשקאות

התקשרות עם ספקים רלוונטים
שלב היישום: טרום פתיחה
ליווי וייעוץ שוטפים

בניית לו”ז לקראת פתיחה, לגיוס, הכשרה ופתיחה
תכנון זרימת העבודה ואופייה
יצירת רווחיות תפעולית ותמחור רווחי
בחירת צוות מנצח והכשרתו

שלב הפתיחה:
 הרצה בימים ראשונים
קביעת סטנדרטים של שירות
ניהול תקציבים, רכש, תכנון המלאי
ניהול השירות, סדנאות ניהול, שרות למכירה
טיפול בפניות ותלונות