שלב התכנון: טרום הקמה
ניהול פרויקטים ברמת Turn – Key
בדיקת היתכנות של קונספט וכדאיות כלכלית
גיבוש תרבות המסעדה, זהות ייחודית
בניית קונספט מזון ומשקאות
התקשרות עם ספקים רלוונטים
שלב היישום: טרום פתיחה
ליווי וייעוץ שוטפים
בניית לו”ז לקראת פתיחה, לגיוס, הכשרה ופתיחה
תכנון זרימת העבודה ואופייה
יצירת רווחיות תפעולית ותמחור רווחי
בחירת צוות מנצח והכשרתו
שלב הפתיחה:
הרצה בימים ראשונים
קביעת סטנדרטים של שירות
ניהול תקציבים, רכש, תכנון המלאי
ניהול השירות, סדנאות ניהול, שרות למכירה
טיפול בפניות ותלונות