חי ונושם ניהול, תפעול ושירות מסעדות ומקדיש מעצמו בהענקת חוויות אירוח לאורחיו במקצועיות ובאהבה.
מוביל את תחום ניהול המסעדנות והאירוח בארץ. דרך שנים של עשייה כיזם, בעלים, שותף, מנהל, יועץ ומורה, פיתח מערכות תפעול, ניהול ושרות המבוססות על ניסיונו העשיר והידע הרב שצבר. מערכות ההדרכה שלו בניהול ושרות נמצאות בשימוש ברשתות ובמסעדות מובילות בארץ.
מאמין באנשים, ונהנה להיות בחברתם!
תואר שני במנהל עסקים (MBA), התמחות בשיווק.
מתמחה מזה 15 שנים בייעוץ, הנחייה והדרכה לקבוצות מנהלים ועובדים למימוש הפוטנציאל האישי והארגוני להשגת מטרות. מובילה תהליכים לעידוד ופיתוח החשיבה היצירתית של מנהלים, כאמצעי להשגת תוצאות כגון: פיתוח מוצרים ושירותים חדשים, התמודדות עם שינויים בסביבת הארגון, שיפור האפקטיביות והתקשורת הפנים ארגונית והנעת עובדים לשיפור התוצאות בתחומי המכירות והשרות. מלווה עשרות ארגונים בתהליכי הדרכה וייעוץ אישי מול הנהלה בכירה, קבוצת מנהלים בדרגי ביניים ונותני השרות והמכירות השונים.
בעלת ידע וניסיון רב בעולם המסעדנות וניהול פרויקטים בתחום חווית אירוח הלקוח.
תורמת את הידע הנרחב שלה בתחום השירות למסעדנים ועובדיהם בישום פרקטיקות שטח.
אחראית לתפעול ביקורות סמויות ועריכתן.
יוזמת קשרים חברתיים עם צוות העובדים, בהדרכות השירות בהתאם להצבת יעדי המסעדה.
איתן תג’ר – הקמה תפעולית
עידן לובל – מנהל תחום לקוחות סמויים